Facebook

IPWG-Budapest

Az International Politics Working Group Budapest hivatlos blogja.

Friss topikok

Linkblog

Videocracy, avagy a média hatalma

2011.03.22. 19:34 IPWG-Budapest

A világ sajtószabadság-indexében Olaszország a 77. helyet foglalja el. A nemi egyenlőség világszintű listáján Olaszország a 84. helyet foglalja el. Olaszország lakosságának 80% a tv-t tekinti elsődleges információ forrásának.

Olaszország elmúlt harminc éve alatt, egyetlen ember dominálta a képernyőket. Silvio Berlusconi, előbb mint média-mágnás, majd mint miniszterelnök, a televíziós szórakozás és a politika tökéletes rendszerét fejlesztette ki.

Az AEGEE-Budapest olasz estjéhez kapcsolódóan az olaszországi média és politikai viszonyok kerülnek terítékre, gyertek ti is, az esemény után együtt megyünk a Stop Music Pubba, ahol AEGEE-Budapest egyik eddigi legnagyobb tematikus rendezvényét fogjuk megtartani az olasz egység 150 éves évfordulója okán.

A bejegyzés trackback címe:

https://ipwg.blog.hu/api/trackback/id/tr332763035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása